Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Bandy i föreningen

Sirius Bandys ungdomsverksamhet är tillsammans med A-laget klubbens kärnverksamhet. Ungdomssidan är mycket viktig utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Sirius Bandy Ungdom bedriver verksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 6-20 år.  Vi strävar hela tiden mot att ha en så bra och kvalitativ verksamhet som möjligt. Vi jobbar utifrån en grundfilosofi sammanfattad i fyra ledstjärnor som vi har tagit fram tillsammans med Stefan Forsman, SISU under en löpande ledarutbildning säsongen 2013/2014.

•       Glädje
•       Utveckling
•       Kamratskap
•       Engagemang

Detta är grunden i det helhetskoncept (blå-svarta konceptet) som ständigt är under utveckling. Konceptet skall innefatta alla delar i vår verksamhet och finnas som ett stöd och verktygslåda för alla ungdomsledare. Fokus i konceptet skall ligga på hur ledarskapet jobbar med individuell utveckling för att förse A-laget med spelare från de egna leden.
Sirius Bandy Ungdom jobbar idag med två parallella verksamhetsområden. Bandy i föreningen och bandy i skolan. Bandy i föreningen är den lagverksamhet som i huvudsak bedrivs på kvällar och helger. Från BandyKul för de allra minsta till pojk- och juniorlag. Bandy i skolan är den verksamhet som bedrivs på dagtid i form av bandyfritids, bandy på grundskolan och bandygymnasiet.

I Ungdom är det ungefär 65 ledare och 200 spelare. Alla ideella krafter gör ett fantastiskt jobb och är en nyckel för att kunna erbjuda en bra verksamhet för bandyintresserade barn och ungdomar i Uppsala med omnejd. Sedan 2008 finns även professionell, anställd personal på ungdomssidan. Ungdomsansvarig på heltid, huvudansvarig instruktör för skolverksamheten samt ett antal timanställda.

Organisations karta:

Annonser


1153
1359