Adecco klara som nya samarbetspartners

Sirius Bandy och Adecco har kommit överens om ett samarbetsavtal

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Visionen är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Nu har Sirius Bandy och Adecco tecknat ett samarbetsavtal för säsongen 19/20.
– Adecco ser fram emot att, tillsammans med övriga samarbetspartners, få vara en del av Sirius Bandy och klubbens affärsnätverk under säsongen 19/20. Vi har märkt att det hårda arbete som lagts ner på senare tid börjat bära frukt, bland annat i form av en mer välmående och stabil organisation samt förbättrade sportsliga resultat, säger Erik Sundin, Senior Business Developer på Adecco och fortsätter: 

Vi tror på det sätt som föreningen nu jobbar på och det känns därför roligt att få bidra till en fortsatt långsiktig utveckling, av bandyn i Uppsala i allmänhet och av Sirius i synnerhet. Adecco vill också vara en aktiv och engagerad samarbetspartner, där vi tillsammans med övriga företag som är knutna till Sirius Bandy kan hitta synergier som skapar mervärden för nätverket.