Afterwork inför Sirius – Hammarby

I morgon tar vi emot Hammarby hemma på Studenternas och inför matchstart välkomnar vi våra VIP-kortsinnehavare samt medlemmar i Västra Sidan till vår afterwork i VIP-tältet. Boka din mat till afterworken redan nu.

Foto: Dan Pettersson / DP-Bild

Likt tidigare fredagar öppnar vi upp VIP-tältet 17:00 för våra VIP-kortsinnehavare och Västra Sidans medlemmar. Entrén kommer att ske vid den östra ”vanliga” entrén från och med 17:00. Där kommer du in genom att visa upp giltig matchbiljett.

Önskar du äta mat i tältet förbeställer du den enklast och billigast här. Vid förbeställning betalar du endast 99 kr, medan det kostar 150 kr om du köper maten direkt i tältet. Det är för att vi vill undvika svinn så långt som möjligt och därför inte beställa in för många portioner.

Under halvleksvilan kommer båda tälten att vara öppna som vanligt, vilket innebär att VIP-tältet endast är öppet för de med VIP-kort och att Västra Sidans medlemmar åter är välkomna in i Supporterloungen. Vi önskar er varmt välkomna och hoppas att vi ses på fredag igen!

När: Fredag 17 november
Tid: 17:00-19:00
Var: VIP-tältet
Entré: Östra entrén längs med ån.
För vem: Västra Sidans medlemmar och VIP-kortsinnehavare

>>Beställ mat till afterworken här
(mejla till Johnny.helmersson@siriusbandy.se vid eventuella allergier eller matpreferenser).

Vid frågor, kontakta ansvarig för Tältgruppen – Anna Westin (amwestins@gmail.com)

Vill du engagera dig inom tältgruppen och hjälpa till under matcherna? Anmäl dig genom att klicka HÄR.