Aktivera ditt entrékort för att delta i utlottningen av platser till nästa match

Aktivera ditt entrékort innan torsdag (12:00) för att vara med i utlottningen av platser till söndagens träningsmatch mot Bollnäs.

Foto: Peter Bohlin / PEBO-Foto

Antalet åskådare till försäsongens träningsmatcher är begränsat till 50 personer. Det är i enighet med pandemilagens förordning för idrottsevenemang inomhus.

De personer som har ett giltigt entrékort kan delta i utlottningen av platser till våra träningsmatcher. Giltiga entrékort är Säsongskort, Premiumkort, VIP-kort, Barn- och ungdomskort. Seriekortet avser seriespel i Elitserien och är således inte ett giltigt entrékort under försäsongen.

Om du inte kan gå på aktuell match
Lottas du fram till en match men inte har möjlighet att se just den matchen kan du inte välja att se en annan match. Vi genomför en ny utlottning inför varje match. Ditt kort behöver aktiveras för att du ska vara med i utlottningen.

Du har möjlighet att ge bort din plats till någon annan eftersom att våra entrékort inte är personliga. För att göra detta behöver du kontakta oss och uppge namn på den person som ska gå i ditt ställe. Har du för avsikt att varken gå på matchen eller ge bort din plats ber vi dig vänligen meddela oss detta så att nästa person på tur kan bli tilldelad en plats.

Aktivera ditt kort
Du aktiverar ditt kort en gång sedan gäller det under hela försäsongen. Aktivera ditt kort genom att maila ditt namn och kortnummer till johnny.helmersson@siriusbandy.se