Almgruppen förlänger som huvudpartner

Returpappercentralen, Skrotcentralen och Uppsala Handelsstål förlänger som huvudpartners: Det är med glädje och stolthet i ryggen vi väljer att förlänga samarbetet med Sirius Bandy, säger Magnus Alm, VD på Skrotcentralen.

Almgruppen är ett familjeföretag där bland annat miljöföretagen Returpappercentralen, Skrotcentralen och Uppsala Handelsstål ingår. Under flera år har de stöttat Sirius Bandy och nu är det klart att samarbetet förlängs.
– Det är med glädje och stolthet i ryggen vi väljer att förlänga samarbetet med Sirius Bandy. Vi har varit med ett tag nu och vi känner att det är något riktigt bra på gång nu med en spännande trupp och ledarstab, säger Magnus Alm, VD på Skrotcentralen och fortsätter:

– Att vi väljer stötta Sirius Bandy är både för det sportsliga – men också för det otroliga arbetet inom Hoppfull framttid som hjälper barn och ungdomar. Att få in barn och unga till idrotten kan vara en avgörande vändning för de som kanske har hamnat lite snett eller inte fått någon möjlighet att testa på idrott av olika skäl innan, säger Magnus Alm.

Huvudpartner är Sirius Bandys högsta nivå för partnerskap. Det skapar förutsättningar för sporten över alla led – för vårt lag i Elitserien och för vår barn- och ungdomsverksamhet.

Besök Returpappercentralen

Besök Skrotcentralen

Besök Uppsala Handelsstål