Alviks Måleri fortsatt huvudpartner

Sirius huvudpartner Alviks Måleri väljer att förlänga som huvudpartner med klubben.

Sedan en tid tillbaka blev det klart att Sirius huvudpartner Alviks Måleri fortsätter sitt samarbete med klubben.
– Att Alviks Måleri redan nu förlänger sitt huvudpartnerskap är väldigt glädjande. Ett långvarigt samarbete som ger oss möjlighet att bygga vidare på den positiva utvecklingen i klubben, säger Sirius säljare Mats Jansson och fortsätter:

– Alviks Måleri blev ny huvudpartner till innevarande säsong och en viktig del i förlängningen av vårt samarbetsavtal är fortsatt utveckling av vår ungdomsverksamhet och att Sirius Bandy ska arbeta för att fortsatt ha egna produkter i A-laget.

Det är tydligt att Alviks Måleri lägger stor vikt på dem unga i samhället.  

– Det är viktigt för oss att vi samarbetar med föreningar och organisationer som vill utveckla människor. I alla samhällen behövs förebilder. Idrott ger förebilder, speciellt när man som Sirius tar upp egna produkter som känns igen här i Uppsala. Vi tror att det kommer att utveckla bandyn mycket i vår stad, säger Fredrik Hagström, VD och delägare i Alviks Måleri.

Alviks Måleri har funnits i Uppsala sedan 2008 och vill tillsammans med Sirius Bandy vara med och påverka samhället. 

– Så länge våra värderingar är lika och så länge vi vill utveckla människor, kommer vi att stärka vårt samarbete och synas som två starka lag i Uppsala, säger Fredrik Hagström.