Alviks Måleri – Huvudpartners till Sirius

Sirius Bandy och Alviks Måleri har en lång historik som samarbetspartners. Det har sedan en tid tillbaka varit klart att Alviks Måleri förlängt som huvudparter till klubben.

Alviks Måleri har under flera säsonger varit en stor partner till Sirius Bandy. Det är ett samarbete som fortsätter att utvecklas och som inför den här säsongen förlängts med ytterligare ett år.
– Det är kul att även i framtiden få möjlighet att stötta blåsvart och vara en del av den vackraste av idrotter, säger Tomas Skogfeldt, teamledare på Alviks Måleri i Uppsala.
– Det känns minst lika viktigt i dessa svåra tider vi alla befinner oss i just nu att vara med och bidra till att vi har en bra framtid att se fram emot.

Bland deras medarbetare finns traditionella målare, servicemålare målerikonservator, arkitekt och dekorationsmålare. De utför allt från små servicejobb till stora målerientreprenader. För dem är det en självklarhet att stödja idrotten.
– Som idrottsintresserade vet vi hur mycket idrotten bidrar med för samhället i stort och hur värdefullt det är för våra ungdomar att kunna både utöva men också att följa sitt lag i med och motgång. Med den vetskapen så känns det som en självklarhet för oss att engagera oss så mycket vi bara kan, säger Tomas Skogfeldt.

Om drygt två år firar Alviks Måleri 50-årsjubileum. De har med andra ord satt färg på Uppsala (och Stockholm) i ett halvt sekel. Frågan är vad som gjort att företaget kunnat växa och utvecklats under denna tid.
– Jag tror att det är för att vi lever som vi lär, vi är i framkant.
Det är vi för att vi ständigt fortsätter att vidareutveckla våra medarbetare och vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders önskemål. Det gör att vi står stadigt även i dessa tuffa tider som vi befinner oss i just nu, säger han.