Bildemo förlänger med Sirius Bandy

Bildemo är en av Sirius Bandys mest långvariga samarbetspartners. Nu står det klart att de förlänger deras Guldpartnerskap med klubben.

Bildemo och Sirius Bandy har ett samarbete som sträcker sig flera år tillbaka.
– Det känns bra att fortsätta samarbetet. Sirius Bandy står för många bra saker: Föreningen har rensat upp i en tidigare trasslig ekonomi. De köper inte in spelare utan att ha pengar som många andra klubbar gör, de är väldigt transparenta mot oss partners plus att de tillsammans med Esa och laget är inne in en spännande period där det känns som utvecklingskurvan är stigande. Det med flera unga spelare som tar kliv och smarta nyförvärv, säger Thomas Gustafsson, marknadsansvarig på Bildemo.

Bildemo stöttar även flera andra lokala idrottsklubbar, någonting som bland annat stärker deras egna varumärke enligt Thomas.
– Vi tycker att idrotten (både bredd och elit) ska få en möjlighet att konkurrera på lika villkor med övriga städer/lag i landet. Sen så klart vill vi att vårt varumärke förknippas med idrott,  glädje och rent spel. Många på Bildemo är sportintresserade och det känns bra att kunna erbjuda de anställda möjlighet att se toppidrott på fritiden, säger Thomas Gustafsson.

Han tror det kommer bli en bättre säsong nu än senaste säsongen, där Sirius fick kvala sig kvar i Elitserien.
– Början på säsongen i fjol var sensationellt bra – kanske lite för bra. Sen när det gick tyngre så var det tufft för laget att ställa om kändes det som. Jag tror att både Esa och laget drog lärdom av förra säsongen och att vi går en bättre säsong till mötes den här vintern, säger Thomas Gustafsson.