Bildemo förlänger som guldpartner

Sirius Bandy och Bildemo har en lång historik som samarbetspartners. Nu förlängs det ytterligare, när Bildemo skriver ett nytt ettårsavtal som guldpartner.

Foto: Peter Bohlin / PEBO-Foto

Sedan flera säsonger tillbaka är Bildemo en stor partner till Sirius Bandy. Ett samarbete som nu förlängs över ytterligare en säsong, där man bland annat fortsatt kommer synas på framsidan av matchtröjan.
– Vi har varit partner till Sirius Bandy under många år, både i med och motgång, och så länge vi har möjlighet så vill vi gärna vara med på bandyns resa. Sirius har gjort det väldigt bra både sportsligt och organisatoriskt de senaste åren vilket är jättekul, säger Thomas Gustafsson, platschef och marknadsansvarig på Bildemo.

Bildemo är ett expansivt bilåtervinningsföretag som under lång tid haft ett stort engagemang i den lokala idrotten.
– Vi vill gärna hjälpa till i breddidrotten för att barn och ungdomar ska få möjlighet att hålla på med sin sport och det känns viktigt att många får möjlighet till rörelse och motion, säger Thomas Gustafsson och fortsätter:

– Sedan är det viktigt med elitidrotten för att sätta Uppsala på kartan och ge våra ungdomar förebilder. Vi får en naturlig samlingsplats för att gå och se på våra idoler live. I bandyn är det väldigt nära mellan spelarna och fansen, vilket känns jättekul. Det är många fina ambassadörer i laget som är inbjudande och får folk att verkligen gilla Sirius Bandy. Det är jätteviktigt och där gör Sirius ett väldigt bra jobb!

Sirius Bandys värderingar stämmer väl överens med Bildemos.
– Bandyn är nog en av de sista sporterna som fortfarande känns genuin. Vi får se hur det utvecklas nu när någon klubb från storstaden är inne och viftar med feta lönecheckar. Det känns inte riktigt bra det som händer just nu i Svensk bandy. Därför känns det extra viktigt att ha ett samarbete med Sirius Bandy som står för helt andra värderingar, avslutar Thomas Gustafsson med.