Bildemo Guldpartner även 2019/20

Det är nu klart att Bildemo förlänger Guldpartnerskapet med Sirius Bandy.

Bildemo är en av Sirius Bandys mest långvariga samarbetspartners. Nu står det klart att man kommer att fortsätta som en av Sirius Guldpartners även under säsongen 2019/20.
– Det känns spännande att fortsätta samarbetet med Sirius Bandy. Sirius har agerat klokt under de senaste åren och det känns som föreningen verkligen är på rätt väg, både sportsligt och ekonomiskt, säger Bildemos marknadschef och tf. platschef Thomas Gustafsson.

Det långvariga engagemanget gäller även i andra klubbar och i olika sporter.
– Vi sponsrar många olika klubbar och idrotter för att ge idrottsklubbarna en möjlighet att utveckla idrotten i Uppsala genom att ge barn och ungdomar en meningsfylld fritidssysselsättning med mycket rörelse och motion. Vi ger även elitsatsningen en chans att nå ända fram och höja statusen för Uppsala i idrottssverige. Elit i Uppsala ger lokala idrottshjältar som barn och ungdomar ser upp till och får som förebilder. Det är ett bra komplement till vår övriga marknadsföring, säger han.

Sirius har ett ungt lag och Thomas tror att spelarna kan fortsätta utvecklas under elitseriesäsongen.
– Jag är positivt överraskas av fjolåret då laget spelade en mycket roligare och rakare bandy än vad som gjorts åren innan. Det är viktigt att komma ihåg att i år kan laget inte ”flyga under radarn” men i och med att laget är så ungt så hoppas man att spelarna fortsätter utvecklas i vinter. Plus att föreningen värvat smart så tror jag på en bra bandyvinter i Uppsala, säger han.