Bolander & Co förlänger som huvudpartner

Bolander & Co förlänger som huvudpartner: ”Som sponsor har vi aldrig stött på den öppna tydlighet från en idrottsförening som vi idag möter hos Sirius Bandy”, säger Mattias Bolander, VD på Bolander & Co. 

För en tid sedan skrev båda parter på ett nytt avtal som innebär att försäkringsförmedlarföretaget Bolander & Co fortsatt är huvudpartners till Sirius Bandy och klubbens sociala verksamhet Hoppfull framtid. Bolander & Co har under flera år samarbetat och stöttat Sirius Bandy. Det främst genom deras huvudpartnerskap i klubben och deras engagemang för barn och ungdomsidrott.
– Sirius Bandy har en tydlig och inkluderande ambition i sin verksamhet. Som sponsor har vi aldrig stött på den öppna tydlighet från en idrottsförening som vi idag möter hos Sirius Bandy. Vi tycker om långa relationer och vill gärna fortsätta länge till med Sirius Bandy, säger Mattias Bolander, VD på Bolander & Co.

– Sirius Bandy har ett bra varumärke och bedriver en mycket uppskattad verksamhet inom både bredd- och elitidrotten i Uppsala. Att få synas tillsammans med Sirius Bandy stärker vårt varumärke som det engagerade företag vi vill vara, fortsätter Mattias Bolander med.

Huvudpartner är Sirius Bandys högsta nivå för partnerskap. Det skapar förutsättningar för sporten över alla led – för vårt lag i Elitserien och för vår barn- och ungdomsverksamhet.

Besök Bolander & Co´s hemsida