Bolander & Co förlänger

Sirius huvudpartner Bolander & Co väljer redan nu att förlänga som huvudpartner med klubben.

Under veckan blev det klart att Sirius huvudpartner Bolander & Co fortsätter sitt samarbete med klubben.
– Att Mattias Bolander och Bolander & Co väljer att fortsätta samarbeta med Sirius Bandy ser jag som ett bra kvitto på att vi gör bra saker. I och med att vi är tidigt ute betyder det också att vi kan lägga mer tid på att utveckla samarbetet. Jag vet att Mats Jansson hos oss och Mattias har en bra dialog, säger Sirius klubbchef Jimmy Helmersson och fortsätter: 

– Bolander & Co är oerhört viktiga för oss med deras insatser för våra barn och ungdomar. Mattias har många bra idéer och tips på hur vi kan utveckla vår verksamhet, och för oss är det viktigt att vi lyssnar till våra partners. Vårt mål är att fortsätta utvecklas så det gynnar både parter. 

Bolander & Co har länge samarbetat med Sirius
– Vi tycker om långsiktiga relationer med gemensamma visioner. Vi vill ha en öppen, rättfram och tydlig dialog med våra samarbetspartners. Att vi engagerar oss i den lokala idrotten är självklart. Fysiska aktiviteter är grunden till både fysisk och mentalt god hälsa. Genom elitidrotten sporras yngre människor att själva utöva idrott, och det samlar supportrar, och invånare i det aktuella upptagningsområdet i framgång och i motgång. Vi vill vara en del av detta och tycker om att förknippas med Sirius Bandys verksamhet som är ett föredöme i samhället när det gäller idrott och engagemang, säger Mattias Bolander.

Bolander & Co är väldigt involverade och engagerade i Sirius Bandys barn och ungdomsverksamhet. Bl.a. genom att bjuda alla under 18 år på fri entré till klubbens hemmamatcher under Elitserien samt det mycket uppskattade Mentorprojekt där A-laget fungerar som faddrar åt de yngre spelarna i föreningen.
– Elitidrott och ungdomsidrott är beroende av varandra. I och med att vi stöttar elitverksamheten vill vi också hjälpa till och bidra till Sirius Bandys fina ungdomssatsning, säger Mattias Bolander och fortsätter:

– Mentorsprojektet är ett utmärkt initiativ där Sirius Bandy kopplar ihop elitspelare med ungdomsverksamheten och skapar en starkare klubbkänsla genom hela organisationen. Det är glädjande att se att antalet utövande ungdomar återigen växer, och extra roligt att ungdomsverksamheten nu också inkluderar flickor i så stor utsträckning. Att ungdomslagen i år också nått stora framgångar på det nationella planet tycker vi är mycket roligt och hoppas även i framtiden få se så många Uppsalafostrade spelare i A-laget som vi har fått se i år, avslutar han.