Bra att veta inför ditt besök på Studan

Här hittar du tips och information inför ditt besök på Studenternas IP.


Betalning på arenan

Du kan betala med kontanter, kort och swish i kioskerna, Siriusshoppen samt i biljettkassan.


Biljetter

Tänk på att alltid ha din biljett framme när du kommer till arenan.
Köp din biljett här


Borttappade föremål

För borttappade föremål ber vi dig kontakta Studenternas IP på telefon 018-727 13 90. Om du själv hittar något borttappat eller glömt föremål ber vi dig lämna det till en evenemangsvärd som finns runtom på arenan.


Entréer

Det finns tre entréer till Studan. Södra entrén (vid b-planen), Norra entrén (mellan bandy- och fotbollsarenan) och Östra entrén (längst med Flustretpromenaden och Fyrisån).


Gå på match med barn

Här kan du läsa information som kan vara bra för dig som ska gå på match med barn.


Mat & dryck

På bandytorget, bakom huvudläktaren, erbjuder vi ett urval av mat och dryck. Kioskerna serverar korv, snacks samt drycker. Samtliga försäljningsställen av mat, dryck och merchandise på Studenternas IP erbjuder möjlighet att betala med kontanter, kort och swish. Observera att det inte är tillåtet att medföra egen mat och dryck in på Studenternas IP.


Parkering

Vid Södra entrén finns parkeringsplatser och i närområdet finns bland annat Akademiska sjukhusets parkeringshus.


Merchandise

På bandytorget inne på arenaområdet kan du köpa blåsvarta merchandise. Vi säljer bl.a. matchkläder, mössor, halsdukar och mycket annat. Besök gärna vår webbshop och inhandla produkter som du sedan kan hämta ut på arenan under matchdag. Observera att det tar ca. 5-7 arbetsdagar att få beställningen levererad till Studenternas IP. >>Besök vår webbshop


Säkerhet

Sirius Bandy arbetar ständigt för att kunna erbjuda trygga och säkra evenemang. Vid varje matchevenemang arbetar omkring 100 personer med just service- och säkerhetsfunktioner. Vi har även sjukvårdare i tjänst vid varje matchevenemang.


Tillgänglighet

Sirius vill att alla ska känna sig välkomna och kunna njuta av våra evenemang, oavsett funktionsnedsättning.
Läs mer om tillgängligheten på Sirius Bandys evenemang


Visitation

Publikvärdarna har rätt att genomföra visitation av åskådare innan inträde på arenan. Om någon vägrar att bli visiterad har föreningen rätt att neka personen inträde på arenan. Visitationen görs för att förhindra att åskådare tar med sig glas eller andra föremål som kan användas som vapen.


Utrymning

Sirius Bandy har en evakueringsplan som ligger till grund för vår personals arbete vid nödsituationer. Om arenan behöver utrymmas sker detta vid ordinarie utgångar i första hand. Våra publikvärdar leder publiken mot respektive utgång.

 

Bra att veta inför ditt besök i Recoverhallen

Här hittar du tips och information inför ditt besök i Recoverhallen.


Betalning i hallen

Du kan betala med kontanter, kort och swish i kiosken samt i biljettkassan.


Biljetter

Tänk på att alltid ha din biljett framme när du kommer till arenan.
Köp din biljett här


Entréer

Det finns en öppen entré till Recoverhallen, övriga två entréer är stängda för inpassage. Norra entrén (mot IFU-Arena) är öppen.


Gå på match med barn

Här kan du läsa information som kan vara bra för dig som ska gå på match med barn.


Mat & dryck

Under våra träningsmatcher i Recoverhallen kan vi inte försäkra vår publik att det finns någon kioskverksamhet. Vid tillfällen då detta inte finns hänvisar vi vår publik till IFU-Arena. 


Parkering

Det finns gott om parkeringar runt idrottsanläggningen.