ByggConstruct förlänger som huvudpartners

Sirius Bandy och ByggConstruct har en lång historik som samarbetspartners. Det har sedan en tid tillbaka varit klart att samarbetet förlängs då ByggConstruct skrivit på ett nytt ettårsavtal som huvudpartner.

Foto: Peter Bohlin / PEBO-Foto

Sedan flera säsonger tillbaka är ByggConstruct en stor partner till Sirius Bandy. Det är ett samarbete som fortsätter att utvecklas och som inför säsongen förlängts med ytterligare en säsong.

–  ByggConstruct tycker det är bra med långsiktiga relationer och Sirius Bandy gör mycket nytta för samhället. Det är ordning och reda och man har ambitioner att hela tiden utvecklas, inleder Carl Jonsson, kommunikationsansvarig på ByggConstruct med och fortsätter:

Förutom elitlaget med evenemangen, uppmärksamheten och förebilderna så arbetar man på ett positivt sätt med barn och ungdomar via bl.a. Skridskokul, Bandykul och ungdomsverksamheten. Det är generellt låga trösklar där alla är välkomna och många gånger med just förebilderna från representationslaget som ledare.

Man skapar positiva och meningsfulla fritidsaktiviteter genom CSR projektet Hoppfull Framtid. Tillsammans kan vi bygga ett vinnande Uppsala. Både inom det sportsliga och sociala planet.

 Huvudpartner är Sirius Bandys högsta nivå för partnerskap. Det skapar förutsättningar för sporten över alla led – för vårt lag i Elitserien och för vår barn- och ungdomsverksamhet.