Camp Pro blir ny guldpartner

Sirius Bandy och Camp Pro har tecknat ett avtal där Camp Pro går in som guldpartner till Sirius Bandy. I avtalet ingår bl.a. ett nära samarbete kring ortopedtekniska lösningar samt dräkt- och arenaexponering.

Sirius Bandy och Camp Pro har tecknat ett guldpartneravtal. I avtalet ingår bl.a. ett nära samarbete kring att kunna erbjuda olika ortopedtekniska lösningar både för att förebygga skador och bra hjälp om olyckan är framme. Camp Pro kommer dessutom att synas både på arenan och på matchtröjornas ena axel.
– Det känns riktigt bra att vi som är verksamma i Uppsala kan stödja och följa en klubb som ligger oss och så många Uppsalabor varmt om hjärtat! Med avtalet kan vi även hjälpa till att göra laget ännu bättre genom att både förebygga skador och se till att snabbt hjälpa till där någon spelare behöver hjälp, säger Jerry Berglund, Ortopedtekniker på Camp Pro och fortsätter:

– Vi tycker att det är viktigt att stödja de lokala klubbarna, få möjlighet att se riktigt bra bandy och naturligtvis få vara en del av det fina nätverket kring Sirius Bandy.

Camp Pro har samlat den bästa kompetensen inom företaget och med noga utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda ett unikt koncept inom ortopedteknik, rehabilitering, förebyggande träning (prehab), fotbiomekanik med skor och fotbäddar samt ett nära samarbete med ortopedläkare och neurologer.
– Vi har vårt ursprung i en lång tradition av ortopedteknik där vi även har en egen utvecklingsavdelning och är världsledande på flera egenframtagna produkter.  Genom att bara anställa de bästa inom branschen och att arbeta för att knyta samman hela rehabiliterings- och träningskedjan släpper vi inte någon innan vi vet att det verkligen fungerar. Det gör att vi kan säkerställa att varje person som besöker oss alltid får den allra bästa hjälpen, säger Jerry Berglund och fortsätter:

– Vi finns med en stor verksamhet vid Sophiahemmet i Stockholm, tillsammans med Muskelcentrum i centrala lokaler vid Fyristorg i Uppsala och vid Kulan Idrottsskadecentrum i Malmö.

>>Besök Camp Pro´s hemsida