Den rena matchdräkten

Under försäsongen kommer Bandysveriges snyggaste matchdräkt vara helt utan reklam. 

Sirius kommer under försäsongen spela i en helt reklamfri matchdräkt. Vi vill genom det lyfta Hoppfull framtid och det arbete vi gör för våra barn och unga. Den rena matchdräkten tillsammans med Hoppfull framtid är en markering för det arbete som Sirius och Hoppfull framtid gör tillsammans med barnrättsorganisationen Bufff och partners.

Tidigare i veckan fick spelarna testa de reklamfria dräkterna inför en fotografering.
– Att det är utan reklam med Hoppfull framtid gör dem riktigt snygga. De är väldigt stilrena, säger Sirius lagkapten Victor Lundberg.

Arbetet med sociala frågor är inget nytt för Sirius. Spelare har årligen besökt både Skridskokul och Bandykul och varit med barnen på isen. Alla elitspelare är dessutom mentorer för klubbens yngre spelare.
– Det är såklart jättekul att man kan vara med och bidra. Jag tycker alltid att det är kul att komma ner och träffa barn och vara med på deras träningar och aktiviteter. Det ger även mig mycket energi. Det är något speciellt med att se barn ha roligt, säger Victor.

Den rena matchdräkten kommer bäras för första gången under säsongspremiären den 8/9 kl. 13:15 mot Broberg/Söderhamn i Relitahallen.
Färger, Sirius ordinarie färger är blå och svart. Vid hemmamatcher spelar föreningen i blåsvarta matchdräkter. Vid bortamatcher spelar föreningen i vita matchdräkter med blåsvarta inslag på bröstet.