En lyckad nätverksträff på Studenternas

I onsdags bjöd Sirius Bandys Stjärnklubb in till en Covid-anpassad nätverksträff och träning tillsammans med en av Sveriges främsta inspirationsföreläsare Gunnar Söderström.

Tidigare i år bjöd Stjärnklubben in till en inspirationsföreläsning i digital form tillsammans med Gunnar Söderström. I onsdags var det återigen dags för en nätverksträff, den här gången på nya arenan på Studenternas IP.

Vi vill tacka alla som kom och deltog på nätverksträffen. Vi vill även rikta ett extra stort tack till Jerry Berglund och Camp Pro som stod för goda smörgåsar från Brasseri 21 samt ett extra stort tack till Lindvalls Kaffe som stod för kaffet.

Deltagarna fick genomföra olika träningsövningar vid de stationer som fanns utplacerade på fotbollsplanen. Den allra mest populära övningen var slutövningen ”springskytte”, som är en variant av skidskytte. Vid skyttestationerna skulle deltagarna kasta en bandyboll i en hink och vid miss tillkom en straffrunda. Det bjöds på mycket skratt och glädje och utöver ett härligt träningspass knöts kontakter och tidigare relationer stärkes.   

Foto: Dan Pettersson / DP-Bild