Förnya ditt serie- eller säsongskort till ett rabatterat pris

Fram till och med den 1 september 2023 kan du som hade ett serie- eller säsongskort förra säsongen förnya ditt kort till ett rabatterat pris. Här finns samlad information om hur du går tillväga för att förnya ditt kort.

I alla våra serie- och säsongskort ingår 13 matcher. Vi har tre olika varianter av entrékort, alla laddade med olika exklusiva förmåner och rabatter. Läs mer om vad som ingår i de olika korten här.

 

Så här förnyar du ditt serie- eller säsongskort från i fjol;

Använd rabattkoden FÖRNYA23 i kassan på iksshop.se. Koden ger dig 200:- i rabatt.

Från och med den 15/8 går det även bra att förnya ditt serie- eller säsongskort på kansliet. Vi tar endast emot swishbetalning. 

>>Förnya ditt kort här
Förnyelseperioden pågår fram till och med den 1/9 2023


Frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor om våra olika säsongskort för säsongen 2023/24.

Villkor
När du köper entrékort till Sirius Bandys hemmamatcher godkänner du samtidigt de villkor som gäller för entrékort samt de regler som gäller vid Sirius Bandys matcharrangemang. Läs mer om villkoren här.

Kommunikation
All kommunikation gällande entrékorten sker via e-post och hemsida. Därför är det viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med köp av ditt entrékort. Saknar du e-postadress är det ditt ansvar som entrékortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av entrékort, för att inte missa viktig information.

Kontakta oss
Om du har frågor eller undrar över något kring ditt entrékort, kontakta gärna oss på telefon 070-796 58 96 eller johnny.helmersson@siriusbandy.se