Förlust borta mot Hammarby

Under fredagskvällen fick Sirius se sig besegrade borta mot Hammarby, Matchen, som spelades i Gubbängens bandyhall, slutade 4-1 till hemmalaget.

Det var Hammarby som satte tonen direkt i matchen och det främst genom att efter bara tre minuter hitta nätmaskorna bakom Anton Andersson i Siriusmålet. Sirius hade sedan svårt att hitta fram till målchanser utan istället var det hemmalaget som behöll initiativet.

Sirius skapade några hörnor men Hammarby stod för målen, 2-0 kom i den 19:e minuten genom Isac Karlsson och tolv minuter från halvtidsvisslan utökade Niklas Gifting till 3-0.

I den andra halvleken såg Sirius piggare ut men om inte ett lågt stående Hammarbyförsvar stod i vägen för de blåsvarta så gjorde målramen det. Reduceringen kom till slut från Kalle Mårtenssons klubba efter ett fint Siriusanfall men då var det bara tio minuter kvar av ordinarie tid.

Sirius hade bud på fler mål innan slutsignalen gick men istället kunde Hammarby utöka sin ledning och fastställa slutresultatet till 4-1.