Foto: Peter Bohlin / PEBO-Foto

Frågor & svar

Här hittar du vanliga frågor och svar kring våra entrékort.

Årskort 2021

Varför släpps det bara 400 kort?
Vi vill inte att någon av våra entrékortsinnehavare ska hamna utanför. Därför har vi valt att sätta ett tak på 400 stycken. På så sätt kommer alla som har ett entrékort in på våra matcher. Om vi får möjlighet att ta in mer publik kommer resterande platser att släppas som lösbiljetter. Antalet lösbiljetter kommer aldrig överstiga det totala publiktaket.


Varför är det samma pris som i fjol trots att det är fler matcher?
Inför säsongen 2021/22 finns det fortsatt en rad osäkra faktorer (exempelvis publikkapacitet/arena/sektionering) kopplade till den rådande pandemin. På grund av denna ovisshet och med tanke på hur fjolsäsongen såg ut, med publikfria matcher, är det inte lägligt att höja priserna på våra entrékort. Detta trots att Elitserien utökats med två lag (Rättvik och Örebro).

 

Hur väljer ni vilka som får gå på match om kapaciteten begränsas till under 600?
Då lottar vi. Alla matcher där restriktionerna tillåter minst 300 åskådare kommer att spelas med publik.

 

Kommer jag kunna vidarebefordra mitt entrékort till en vän om jag inte kan gå på någon av matcherna?
Precis som en vanlig säsong är entrékortet inte personligt, utan det är fritt fram att låta någon annan gå i ditt ställe.

 

Kommer jag kunna gå på match även om jag inte har ett entrékort?
Om publikkapaciteten överstiger antalet sålda entrékort och partnerbiljetter kommer det att släppas biljetter till försäljning. Vi hoppas så klart kunna ta in mer och mer publik ju längre säsongen lider. Om så sker kommer resterande platser att släppas som lösbiljetter. Oavsett maximerar du dina chanser att få se Sirius live den här säsongen genom att köpa ett av de 400 entrékorten.

 

Återbetalning för eventuellt publikfria matcher
Du som har ett entrékort kommer, precis som i fjol, få möjlighet att ansöka om återbetalning för de matcher du inte kunnat se pga. striktare restriktioner och begränsad publikkapacitet (under 300 åskådare). Ansökan görs efter säsongen genom att maila johnny.helmersson@siriusbandy.se

 

Kommer det vara smittskyddssäkert att gå på match?
Självklart. Det är viktigt för oss att våra evenemang är trygga och säkra för både publik, spelare och personal. Tillsammans med övriga aktörer på arenan kommer vi vara väl förberedda när vi äntligen får återse er på läktaren igen.

 

Vad ingår i entrékorten?
Läs mer här om vad som ingår i våra entrékort 2021.