Fredrik Lindkvist blir kvar i ledarstaben – nu i en utökad roll

I 17 säsonger har han varit ledare och nu är det klart att Fredrik Lindkvist kommer vara en del av ledarstaben kring a-laget även nästa säsong.

Fredrik ”Linkan” Lindkvist är klar för ytterligare en säsong med blåsvart. En säsong där han kommer kunna kliva in i en mer utökad roll i ledarstaben.
– Det känns kul och inspirerande att fortsätta ytterligare ett år i Sirius. Jag trivs med alla i och runt laget och med föreningen. Det känns som laget har närmat sig toppen för varje år och jag vill gärna fortsätta att vara med på den resan, säger Fredrik Lindkvist och fortsätter:

– Den här säsongen kommer jag kunna lägga mer tid på bandyn och kan därför ta en större roll. Exakt vad det blir, förutom målvaktstränare, återstår att se.

Klubben har tidigare gjort klart med Jesper Larsson som ny huvudtränare och Andreas Eskhult som assisterande tränare. Eskhult och Fredrik känner varandra sedan tidigare medan Jesper är en helt ny bekantskap för honom.
– Jag har fått ett bra första intryck av Jesper. Jag känner inte honom sedan tidigare men jag har hört mycket gott om honom av andra runt om i bandysverige och jag vet att han har lyckats bra med de lag som han har varit i tidigare. Jag tror att Jesper kommer bidra med ny kunskap och energi och att vi tre kan komplettera varandra och tillsammans plocka fram det bästa ur spelarna och driva laget framåt, avslutar Fredrik.