SKÄNK PENGAR TILL VÅRT ARBETE MED BARN OCH UNGA

Med hjälp av din gåva kan vi tillsammans göra skillnad för barn och unga i Uppsala. Genom en gåva kan fler barn  och unga inspireras till att leva ett hälsosammare liv och upptäcka skridskoåkningen.


Hur mycket pengar går till Hoppfull framtid?
När du skänker pengar till Hoppfull framtid kan du vara trygg. Vi strävar alltid efter att hålla nere kostnaderna och kan stolt säga att 100% av intäkterna går till vår verksamhet Hoppfull framtid. Pengarna används för att kunna boka isytor, införskaffa av nytt material, så som bollar, koner, träningsvästar, hjälmar, skridskor m.m. och till ledare på plats. Det går även kostnaderna för administration, planering, marknadsföring och uppföljning. Det är viktigt att du som donator vet att dina pengar används till att förbygga psykisk och fysisk ohälsa och att vi tillsammans kan göra skillnad för barn och unga.


Hur används pengarna?
Hoppfull framtids mål att nå så många barn och unga som möjligt med effektiva och långsiktiga insatser. De insatser som görs idag är Skridskokul, Systrami och ett starkare jag. Pengarna täcker  främst kostnaderna för ishyror och material (bollar, koner, träningsvästar, hjälmar, skridskor m.m.) inom de olika områdena.  Utöver detta används pengarna till att täcka kostnader för administration, marknadsföring, ledarlöner, planering och uppföljning.

 

Hur hjälper min gåva Hoppfull framtid?
Tack vare din gåva får fler barn och unga en hoppfullare framtid. Fler barn och unga kan inspireras till att leva ett hälsosammare och aktivare liv samt få utbildning/inspiration till att vara goda kamrater och få verktyg till att tackla med och motgångar samt vikten av en balanserad tillvaro genom inspirerande föreläsningar av idrottsprofiler i Uppsala.

Vårt arbete för barn och unga är helt beroende av din och andras vilja att hjälpa till. Med din hjälp kan ännu fler barn och unga vara med i våra olika områden som arrangeras i Hoppfull framtid. Förra året fick över 3000 barn och unga åka skridskor med oss i Skridskokul, med din hjälp kan vi öka det antalet den här vintern. Pengarna du skänker går oavkortat till Hoppfull framtids verksamhet. Tillsammans förändrar vi barn och ungas framtid.

Tillsammans för våra barn och unga.

Du är med och gör Uppsala till en bättre plats för barn och unga.

Betalsätt: Kontoöverföring, betalkort, swish

Swisha din gåva till 123 377 29 44
Alt. till bankkonto: 964 961 357-5

Huvudpartner till Hoppfull framtid

Officiell partner till Hoppfull framtid

Officiell partner till Hoppfull framtid