Inför sista omgången – IK Tellus – Sirius

Den nyligen kontraktsförlängande lagkaptenen Victor Lundberg vil avluta snyggt i kvällens avslutande grundseriematch mot IK Tellus på Zinkensdamm i Stockholm.

Sirius hade chansen till slutspel inför de tre sista grundseriematcherna men tuffa förluster mot starka Bollnäs och Västerås gör att kvällens match mot redan nedflyttningsklara jumbon IK Tellus blir säsongens sista för A-laget.
–  Det är klart att det är lite tråkigt att det inte gäller något sista matchen. Men vi vill göra en bra match för att ta med oss en bra känsla in i nästa säsong. Vi är inte riktigt nöjda med prestationen senaste matcherna så det är skönt att vi har en match kvar för att ta revansch på oss själva, säger lagkaptenen tillika liberon Victor Lundberg.

Som helhet summerar Victor säsongen som lyckad, och faktum är att det dröjer ett bra tag innan laget tackar för den här gången och får semester.
– Vi kommer faktiskt att fortsätta träna på is fram till 15 mars då de smälter ner isen i Relitahallen. Vi kommer jobba på en del saker inför nästa säsong som man kanske inte riktigt hinner när det är massa matcher som kommer emellan. Sedan får vi ett par veckor utan gemensamma träningar innan försäsongen drar igång i april. Under ledigheten blir det nog någon resa för egen del, säger Victor Lundberg.

IK Tellus – IK Sirius, Zinkensdamms IP, tisdag 12 februari 2019, klockan 19.00.

Se matchen på Bandyplay här >>

Stötta Sirius på plats! Västra Sidan arrangerar en supporterbuss. Mer info om den här >>