Information om söndagens kvalmatch

Sirius Bandys styrelse har under dagen fattat beslut om att klubbens sista kvalmatch till Elitserien ska spelas i Relitahallen och inför maximalt 300 åskådare.

Utöver åskådarantalet på 300 tillkommer maximalt 200 personer i form av spelare, ledare, domare, funktionärer och media.

Sirius Bandy tar allvarlig på den rådande situationen med coronaviruset Covid-19. Klubben följer de direktiv som Svenska Bandyförbundet gett. Vi kommer spela söndagens kvalmatch mot Lidköpings AIK inför våra säsongs-, premium- och VIP-kortsinnehavare, dock maximalt 300 åskådare. Beslutet är taget efter samråd med smittskyddsläkaren i Region Uppsala. Observera att seriekort inte gäller och att inga lösbiljetter säljs i entrén.

Med anledning av söndagens väderprognos (+7 grader och kraftiga vindar) kommer matchen spelas i Relitahallen och inte på vår ordinarie hemmaplan, Studenternas IP. Matchstart kl. 17:00. Entrén öppnar 16:00.

Övrig information
All biljettförsäljning till kvalmatchen mellan Sirius – Lidköpings AIK är stoppad. Utöver det stoppar vi även all försäljning i arenan. Vi kommer inte ha några kiosker öppna och ingen försäljning av lotter. Fikapaket till domare, motståndare, media och funktionärer ställs in.

De som redan köpt förköpsbiljetter till söndagens match har möjlighet att göra återköp på Sirius Bandys kansli.

Ackreditering
Tidigare säsongsackrediteringar gäller. Nya ackrediteringar måste göras senast 12 timmar innan matchstart.

Ansök om ackreditering: johnny.helmersson@siriusbandy.se