Jonasson tillbaka i Sirius: ”Jag kommer ge allt”

Ludvig Jonasson, 24, är tillbaka i moderklubben efter en säsong i Helenelund och en säsong i Skutskär.

Sirius Bandy och Siriusfostrade målvakten Ludvig Jonasson är överens om ett ettårskontrakt.
– Det känns riktigt bra att vara tillbaka i blåsvart! Jag är oerhört motiverad över att vara tillbaka och jag kommer ge allt, säger Ludvig Jonasson som lämnar Skutskär för spel i Elitserien med Sirius.

För två år sedan gick han till division 1-laget Helenelund och den gångna säsongen spelade han i allsvenskan tillsammans med Skutskär. 
– De två säsongerna gav mig mycket erfarenheter på många sätt och jag känner att jag har vuxit av det, säger han.

Han är väldigt motiverad över att vara tillbaka i klubben där allt startade.
– Jag hoppas och tror att jag kommer ta stora steg, att få träna med en av Sveriges bästa målvaktstränare, Fredrik Lindkvist, igen är något jag saknat enormt de senaste två åren. Även att få jobba ihop med Esa kommer bli riktigt bra, då han är fantastisk på att utveckla spelare på det fysiska planet, säger han.

Den 24-årige målvakten bildar nu målvaktspar med Anton Andersson.
– Att få bilda målvaktspar med Anton i vinter känns jättebra. Först och främst två Siriuskillar som trivs bra ihop och vi båda är jätteintresserade av detaljer i allt som rör målvaktsspelet. Vi kommer utveckla varandra positivt, det tvekar jag inte en sekund på, säger han.