Kalle Mårtensson förlänger med Sirius

Det är nu klart att nyckelspelaren Kalle Mårtensson förlänger med Sirius: ” Jag trivs väldigt bra i laget och i Uppsala”, säger Siriusanfallaren.

Foto: Anna Westin

Nu står det klart att Kalle Mårtensson, 29, förlänger med Sirius. Mårtensson och klubben är överens om ett ettårsavtal som sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Det känns kanon att fortsätta i Sirius. Jag har varit med några säsonger i klubben nu och jag tycker verkligen att föreningen är på rätt väg både på och utanför planen, säger Kalle Mårtensson.

Mårtensson har spelat fyra säsonger i blåsvart och nu, efter lite positiva besked utanför planen, blir det även en femte säsong – minst.
– Jag trivs väldigt bra i laget och i Uppsala så det var hela tiden huvudspåret att stanna när även klubben ville det. Några saker utanför bandylivet behövde falla på plats, men det har de gjort nu och jag ser fram emot det som komma skall, säger han.

Det är en mycket lyckad säsong som Mårtensson och Sirius nu lägger till handlingarna och blickar framåt.
– Ja det är en skön känsla att titta tillbaka på den framgångsrika säsong vi hade, jag tror den gav oss mersmak och viktiga erfarenheter som vi kan ta med oss nästa vinter. Förhoppningsvis kan även våra härliga supportrar få vara med oss på läktaren framöver, säger han.

Statistik 2020/21

SpeladeMålAssistPoängUtvisning
Elitserien311451940
Träningsmatcher10911010


Truppstatus, kontrakterade spelare

Ted Haraldsson (2+2)
Anton Andersson (2+1)
Arvid Tapper (2+1)

David Thorén (2+1)
Nils Bergström (2+1)
Jerker Ortman (1)
Kalle Mårtensson (1)
Matteus Liw (1)
Oscar Qvist (1)
Sune Gustafsson (1)

William Liw (1)