Köp och sälj digitalt med Sirius Loppis

Nu finns Sirius Loppis digitalt som en "köp och sälj"-sida på Facebook, likt många andra sidor. Vad som skiljer denna sida från andra är att pengarna går till Sirius Loppis.

Under rådande omständigheter har Sirius Loppis tvingats stänga sin butik på Sturegatan. Det innebär att Sirius ungdomsverksamheter riskerar att gå miste om flera hundratusen kronor i bidrag detta år. Situationen har inspirerat Sirius Loppis att tänka nytt med fokus på nya möjligheter.

Nu finns Sirius Loppis digitalt som en ”köp och sälj”-sida på Facebook, likt många andra sidor. Vad som skiljer denna sida från andra är att intäkterna går till Sirius Loppis som i sin tur skänker pengarna till ungdomsverksamheterna inom Sirius. Detta genom att betalningen görs direkt av köparen till Loppis Swishnummer (123 312 8286).

Det här är en utmärkt möjlighet för dig att se till att gamla prylar kommer till användning samtidigt som du stärker Sirius Loppis ekonomiskt och därigenom ungdomsidrotten inom Sirius Bandy, Fotboll och Innebandy. Två goda ting samtidigt! 

Du hittar sidan här: Sirius Loppis

Vi hoppas att många av er har möjlighet att sälja/skänka eller köpa. Bjud gärna in andra personer i din närhet som du tror kan uppskatta detta och vill hjälpa till.

Du kan även ge ett bidrag till Sirius Loppis genom att swisha valfritt belopp till 123 312 8286
(Märk bidraget med ”Bidrag”)