Lediga funktionärsuppdrag

Medarbetare sökes (på ideell basis) för funktionärsuppdrag inom Sirius Bandy. 

Sirius Bandy söker nu flera funktionärer till specifika uppdrag inom klubben.

Är du intresserad?
Skicka din intresseanmälan till johnny.helmersson@siriusbandy.se. Uppge vilket/vilka funktionärsuppdrag som är av intresse. 

Fotograf, Sirius Bandy
1-3 personer
Som fotograf för Sirius Bandy bevakar du Sirius matcher i Elitserien. Du får en säsongsackreditering till våra hemmamatcher samt ackreditering till de bortamatcher du bevakar. Efter utfört uppdrag skickas bilder till Sirius Bandys kommunikatör. Bilderna används till hemsidan, sociala medier, annonser och tryckmaterial.

Expertkommentator, Bandyplay
1-13 personer
Samtliga elitseriematcher direktsänds och varje klubb ska bistå med en expertkommentator till varje hemmamatch. Som expert ska du vara neutral i dina kommentarer. Tidigare erfarenheter krävs inte. 

Expertkommentator, Studio Sirius
1-3 personer
Studio Sirius är programmet som djupdyker i statistik, tabeller, truppstatus och allt som rör Sirius Bandy. Som expertkommentator bistår du programledaren och delar med dig av dina egna åsikter och tankar. Tidigare erfarenheter krävs inte. 

Vinnarkommunikatör, Andelslotteriet
1-2 personer
Som vinnarkommunikatör presenterar du månadens vinnare i Andelslotteriet. Det görs genom ett videoklipp som publiceras i våra digitala kanaler. Vid storvinster (2 gr / år) besöker vi vinnaren och lämnar över en check på 20 000 kr.

Säljare, Andelslotteriet
1-5 person
Vi söker flera personer med säljaruppdrag till Andelslotteriet.

Administratör, Andelslotteriet
1 person
Som administratör för Andelslotteriet sköter du inbetalningar och sammanställningar inför varje dragning. 

Säljansvarig, Souvenirbutiken (Studenternas IP)
1 person
Under matchdag säljer vi merchandise på bandytorget inne på arenaområdet. Som säljansvarig sköter du bemanningen av ”butiken” och lagersaldot.

Säljare, Souvenirbutiken  (Studenternas IP)
1-5 personer
Som säljare bemannar du vår ”butik” på bandytorget inne på arenaområdet. Under match går du runt och säljer merchandise bland publiken.

Moderator, FanZone (Studenternas IP)
1-13 personer
Vid varje hemmamatch genomförs FanZone där publiken får möjlighet att träffa spelare efter matchen. Som moderator ansvarar du för att allt material finns vid FanZone och du håller även i intervjuer med spelare.

Monteringsfunktionär, Arenareklam (Studenternas IP) 
1-10 personer
Som monteringsfunktionär deltar du i att montera upp arenareklam på Studenternas IP inför säsongsstarten. Efter säsongen ska all arenareklam även monteras ned. Under säsong är du med och säkerställer att arenareklamen är i gott skick och t.ex. inte snötäckt under matchdag.

LED-ansvarig (Studenternas IP)
1-3 personer
Som LED-ansvarig sköter du vår LED-reklam under matchdag.

Funktionärsuppdrag inom Arenagruppen
Vi söker personer till uppdrag inom Arenagruppen.  Exempel på uppdrag: Publikvärd, kassa- och entrépersonal.

Serviceteamet, A-laget
Vi söker personer till uppdrag inom A-lagets serviceteam.