Mårtensson inför måstematch mot Falun

I morgon beger sig Sirius till Falun för kvalseriens näst sista omgång. Tabellen är långt ifrån avgjord men kan så bli om inte morgondagens resultat går Sirius väg.

Sirius möter imorgon Falun på Lugnets IP i den näst sista kvalomgången till Elitserien 2020/21. Falun kommer till matchstart med ett oavgjort resultat mot Lidköping i ryggen. Även Sirius fick med sig ett kryss i senaste matchen, det efter ett kvitteringsmål från straffpunkten av Jimi Heinonen i den 97:e matchminuten mot Frillesås.
– Det var ett viktigt läge och en viktig poäng vi fick till slut. Jag tycker att vi styrde den andra halvleken och att vi var värda minst ett oavgjort i den matchen, säger Kalle Mårtensson, anfallare i Sirius.

Kalle Mårtensson stod för ett hattrick i mötet mot Frillesås och har nu gjort fyra kvalmål på fyra omgångar. Nu väntar Falun på bortais i en måstematch för båda lagen.
– Känslan inför morgondagens match är positiv och vi är laddade för att göra en bra match. Vi behöver spela så bra som vi vet att vi kan offensivt, samtidigt som det ska vara svårt för Falun att göra mål på oss, säger han.

Falu BS – Sirius
Ons 11 mars kl. 19:00
Lugnets IP

>>Se matchen på Sportbladet Plus