Nu släpps våra serie- och säsongskort

Med exakt tre månader kvar till säsongspremiär startar vi nu försäljningen av våra serie- och säsongskort. Fram till och med den 2 september kan du som hade ett entrékort i fjol förnya det till ett rabatterat pris.

Den 31 augusti drar säsongen igång med match i Svenska Cupen hemma mot Ljusdals BK. Därefter väntar fler matcher i Svenska Cupen och träningsmatcher innan Elitserien drar igång. Vill du säkra en plats på läktaren gör du det genom att köpa ett av våra entrékort.
– Det finns tre olika typer av entrékort. Seriekortet gäller för våra hemmamatcher i Elitseriens grundserie medan säsongs- och VIP-kort gäller för samtliga av våra hemmamatcher under hela säsongen. Alla hemmamatcher i Svenska cupen ingår för de som har ett säsongs- eller VIP-kort, säger Johnny Helmersson.

Barn och ungdomar under 18 år går fortsatt in gratis på matcherna tack vare Sirius Bandys huvudpartner Bolander & Co.
– Barn och ungdomar är en viktig målgrupp för oss. Precis som tidigare säsonger kan alla barn och ungdomar under 18 år beställa ett säsongskort helt gratis. Det kommer även gå att boka lösbiljetter till enskilda matcher, även dessa är gratis. Utan ett giltigt säsongskort eller en giltig matchbiljett kommer man inte in på arenaområdet, avslutar Johnny Helmersson med.

 

>>Köp ditt entrékort här

>>Läs mer om våra entrékort här


Förnya ditt serie- eller säsongskort
Fram till och med den 2 september har du möjlighet att förnya ditt serie- eller säsongskort till ett rabatterat pris. Därefter säljs alla entrékort till ordinarie pris. Använd kampanjkoden IKS2024 för att aktivera rabatterbjudandet. Koden ger dig 200:- i rabatt.

Från och med den 12/8 går det även bra att förnya ditt serie- eller säsongskort på kansliet. Vi tar endast emot swishbetalning. 

>>Förnya ditt kort här
Förnyelseperioden pågår fram till och med den 2/9 2024

 


Frågor & svar

Kommer jag kunna vidarebefordra mitt serie- eller säsongskort till en vän om jag inte kan gå på någon av matcherna?
Våra entrékortet är inte personliga, utan det är fritt fram att låta någon annan gå i ditt ställe.

Vad ingår i entrékorten?
Läs mer här om vad som ingår i våra serie- och säsongskort.