På fredag lanserar vi Blåsvarta memmos

På fredag den 23 april kl. 11:00 lanserar vi den nya produkttjänsten Blåsvarta memmos i vår officiella webbshop, www.iksshop.se

Blåsvarta memmos är personliga videohälsningar från våra Siriusspelare. Våra kunder kommer kunna boka våra profiler som sedan spelar in en personlig videohälsning där kunden står som avsändare. Man kommer t.ex. kunna skicka allt från glada födelsedagshälsningar, trevliga inbjudningar och inspirerande peptalks till kärleksfulla meddelanden. Varför inte gratta mamma på mors dag med en videohälsning från hennes favoritspelare?

– Vi tror att det här kommer vara en uppskattad tjänst hos våra supportrar. Tjänsten kommer sprida mycket glädje och vi tror dessutom att det kommer stärka banden mellan våra anhängare och a-laget, samt även stärka spelarens egna varumärke, säger Johnny Helmersson, marknadskoordinator på Sirius Bandy och fortsätter:

– I dessa tider kan många behöva en upplyftande videohälsning. Samtidigt som våra supportrar nu kan sprida glädje med vår nya tjänst så stöttar de även Sirius Bandy som förening.

Den här produkttjänsten är vår version av den mycket populära tjänsten memmo.me. Där kunder kan skicka videohälsningar med hjälp av kända profiler.

Så här fungerar det!

Att boka en videohälsning är enkelt! Välj den Siriusprofil du önskar och fyll i vad profilen ska förmedla i din videohälsning, vem den är till och om du har några fler detaljer som är viktiga att få med. Sedan trycker du på ”Lägg till i varukorgen” för att gå vidare till betalning. Du betalar enkelt via Klarna eller med ditt bankkort och efter detta skickas bokningen med instruktioner till profilen.

Hur lång tid tar det för mig att få min videohälsning?
Vår Siriusprofil har 7 dagar på sig att spela in hälsningen så se till att vara ute i god tid. Är du ute i sista stund kan du lägga till expressleverans, då får du videohälsningen inom 24 timmar.

>>Besök vår butik och läs mer om tjänsten Blåsvarta memmos


Våra Siriusprofiler