Reservtröjan gör succé

Under gårdagen avslöjade Sirius klubbens nya matchtröjor inför Elitserien 2019/20. Responsen har varit stor och den stilrena vita reservtröjan gör succé.

Igår avslöjades de nya matchtröjorna inför kommande elitseriesäsong. Hemmatröjan bär fortsatt de klassiska blåsvarta ränderna och är enligt Sirius och många därtill bandysveriges snyggaste matchtröja. Men det var reservtröjan som stal showen igår när klubben gick ut med bilder på de nya tröjorna.
– Vi har fått väldigt positiv respons och stor interaktion i våra sociala medier. Det är speciellt reservtröjan som har uppmärksammats, säger Sirius marknadskoordinator Johnny Helmersson.

Tröjorna har designats av Johnny Helmersson och kommer tillverkas av Charden i Varberg och deras underleverantörer. 
– Det är viktigt för oss, för våra partners och våra supportrar att vi håller en hög nivå i allt vi gör. Man ska kunna bära våra matchtröjor med stolthet, man ska kunna stå rakryggad och säga att vi har bandysveriges snyggaste matchtröjor. Det tycker jag vi har lyckats med i år, säger Johnny Helmersson.

På Twitter har responsen varit stor och Twitterkontot Bara Bandy gav igår en pik till andra bandyklubbar. 
Bara Bandy skriver att: ”@SiriusBandy sätter ribban högt med årets matchställ. På tröjfronten känns det som att många klubbar (Ja i synnerhet ni @VillaLidkpingBK) kan ta rejäla kliv!”

Medan ett annat ”bandykonto” använder färre ord
Ultra Termos skriver: ”DREGGEL”

Just nu samlar Sirius in bokningar till årets matchtröja och nästa beställning kommer att skickas den 26 augusti.

Boka din matchtröja här