Siriuskaptenen lämnar efter sju säsonger

Sirius förlorar sin lagkapten som efter sju säsonger väljer att lämna klubben. - Det var verkligen inte ett lätt beslut, säger Siriuslibron Victor Lundberg.

Victor Lundberg kom till Sirius 2013 från moderklubben Falu BS. Han har spelat över 200 matcher i den blåsvarta tröjan och varit lagkappen de senaste två säsongerna. Nu väljer han att lämna Sirius efter sju säsonger.
– Det var verkligen inte ett lätt beslut. Både jag och sambon har trivts väldigt bra i staden och jag har verkligen trivts bra i laget och njutit av att dra på mig Siriusdressen. Det har varit sju lärorika och roliga år men både jag och sambon kände att det var dags att testa på något nytt och ta nästa steg i livet. Men det är såklart väldigt vemodigt, säger Victor Lundberg.

Han har spelat över 200 matcher och varit lagkapten de senaste två säsongerna. Sju år kan vara svårt att summera.
 – Ja det har blivit några år och det indikerar ju att jag har trivts bra. Det har väl varit både med- och motgångar under alla år egentligen. Men vi har alltid lyckats sy ihop det framåt slutet av säsongen, säger Victor och fortsätter: 

– Det jag framförallt tar med mig är hur kul vi har haft det i laget nästan oavsett hur det har gått. Och självklart det enorma stödet som vi har haft i ur och skur från Västra Sidan med flera, STORT tack! Jag har verkligen fått vänner för livet och vill passa på att tacka alla som har varit med och stöttat oss, i och runt laget, ingen nämnd ingen glömd! Sirius kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

Under den gångna säsongen debuterade han i landslaget och flera intressenter har haft ögonen på honom. Men exakt vilken ny klubbadress han kommer ha får vänta ett tag.
 – Det har funnits några intressenter men var jag tar vägen kommer att bli officiellt efter påsk, avslutar han.