Skrotcentralen skänker 100 000 kr till Fansens värvning

Sirius Bandys huvudpartner Skrotcentralen skänker 100 000 kronor till insamlingskampanjen Fansens värvning.

Skrotcentralen har under flera år varit huvudpartner till Sirius Bandy. Nu väljer företaget att även skänka ett bidrag till Fansens värvning på 100 000 kronor.
– Vi känner att Sirius Bandy har något på gång och vi vill gärna vara med och hjälpa till att kunna spetsa till truppen lite extra, säger Magnus Alm, VD på Skrotcentralen.

Fansens värvning är en insamlingskampanj där alla våra supportrar och företagspartners har chansen att vara delaktiga i kommande säsongs lagbygge.
– Det är fantastiskt att det finns ett stort engagemang hos Västra sidan och övriga supportrar utöver det som visas på läktaren. Nu hoppas vi att vi snart får gå på liveidrott igen, säger Magnus Alm.

Den evigt trogna Siriussupportern Jonas Qvarnström, som är med och driver kampanjen, var på plats för att ta emot checken.
– Det här är väldigt viktiga pengar att få in för kunna fortsätta den utvecklingen kring a-laget vi har. Att vi har sponsorer som ställer upp på det här sättet det är ju otroligt, säger Jonas Qvarnström.

Kampanjen har nu samlat in 329 151 kr. En fantastiskt summa som går till att behålla spelare i befintligt trupp samt även till eventuella nyförvärv helt utifrån klubbens egna beslut.
Jag tycker att kampanjen har gått väldigt bra. Vi började ju lite senare med den här kampanjen efter förra årets succé men det här känns jättebra. Väldigt viktigt som sagt var för det är ju pengar rakt in i elitlaget. 

Var med i lagbygget du också – swisha ett bidrag till 123 349 96 39