Stefan Kröller skriver nytt ettårskontrakt

Stefan Kröller förlänger med Sirius: "Det känns bra. Vi har en stark trupp och jag vet att vi kommer ta ytterligare kliv i år", säger den 35-årige försvararen.

Foto: Oscar Larsson / PEBO-Foto

Det är nu klart att Stefan Kröller förlänger med Sirius. Det nya kontraktet är skrivet på ett år och sträcker sig över säsongen 2024/25.
– Det var ett enkelt beslut att välja Sirius och jag trivs väldigt bra med föreningen och allt runt omkring. Det som vart viktigt och avgörande för fortsatt spel är att klubben fortfarande vill framåt och driva på den satsningen som gjorts ännu hårdare, säger Stefan Kröller.

Han kom till Sirius 2021 från Västerås SK. Nästa säsong blir hans fjärde i blåsvart.
– Generellt tycker jag att vi har utvecklats hela tiden under de tre säsongerna jag varit här även om resultaten varit upp och ned vilket är normalt i den fas vi är i. Vi gjorde ett bra seriespel men är inte lika nöjda med slutspelet, säger han.

Det har varit liten ruljans i truppen medan det varit desto större förändringar i ledarstaben. Bilden av den nya huvudtränaren Jesper Larsson är bara positiv.
– Vi har precis kört igång men känslan är att vi har fått in bra med energi. Jesper känns väldigt målinriktad och fokuserad, det kommer bli bra, avslutar han.