Stödbiljetter

På grund av Coronapandemin och omständigheterna den medfört så kommer Sirius hemmamatcher att spelas utan publik. Det här gäller till dess att Folkhälsomyndighetens riktlinjer och direktiv tillåter spel inför publik (publik över 200 personer). Bandy inför tomma läktare är inte detsamma. Vi kommer alla – spelare, ledare, funktionärer och inte minst alla åskådare som hade velat vara på plats – att sakna inramningen och upplevelsen det innebär att se och följa Sirius på plats. Att spela utan publik innebär också en ekonomisk utmaning av stora mått. Uteblivna intäkter sätter hård press på vår ekonomi. I dessa svåra tider behöver vi allt stöd vi kan få.

Det finns en stor vilja bland våra supportrar att stötta Sirius Bandy på olika sätt. Nu finns stödbiljetter för er som vill ge en gåva till Sirius Bandy. 

Vardagen efter varje hemmamatch delar vi ut fina priser till några av er som skänkt pengar via Swish. I potten ligger bland annat ett autografblock (med autografer från några av våra guldhjältar på 60-talet), matchtröjor och biljettpaket till första matchen när vi äntligen tillåts spela inför publik igen.

Du kan stödja Sirius genom att swisha 50 kr eller valfritt belopp. 50 kr genererar en vinstchans. Swishar du 150 kr får du alltså tre vinstmöjligheter.


Swisha till 123 131 25 45

alt. bankgiro: 772-6573

Uppsala är blåsvart!