Våra partners

Våra partners

Våra partners är avgörande för Hoppfull framtids utveckling. De är med och möjliggör att vi kontinuerligt kan utveckla vår verksamhet. Det är tillsammans med våra partners som vi kan göra en bra verksamhet för alla barn.

Hoppfull framtid har både Huvudpartners och Officiella partners som stödjer oss och är med och driver verksamheten framåt.

Huvudpartners är medlemmar i styrgruppen för Hoppfull framtid och är därmed också delaktiga i den strategiska utvecklingen av hela verksamheten.

Våra Officiella partners är delaktiga i utvecklingen och genomförandet av enskilda delområden och aktiviteter i verksamheten.

Dessutom finns ett antal samarbetspartners som samarbetar med oss ute i de olika verksamheterna.

Tillsammans ger vi våra barn och unga en hoppfull framtid

Huvudpartners

Bolander & Co hjälpt sina kunder att köpa försäkring och biträda i skadehantering på kundens sida. Som försäkringsförmedlare sänker de kundernas försäkringskostnader genom att specialanpassa försäkringsomfattningen och pressa premien. Som skadekonsulter ser de till att de skadelidande får den ersättning de har rätt till. Med rätt verktyg inom riskhantering kan Bolander & Co hjälpa deras kunder att begränsa behovet av försäkring och effekter av inträffade skador. Bolander & Co’s kunder finns över hela landet med verksamheter av alla de slag. Som global mäklare når deras tjänster över hela världen.

Officiella partners

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand.
Idag har företaget bageri och catering i Bergsbrunna Tegelbruk, kafé och brödbutik i Gottsunda Centrum, butik på St Olofsgatan 46 samt sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby.