Partners

Partners till Hoppfull framtid
Våra partners är avgörande för Hoppfull framtids utveckling. De är med och möjliggör att vi kontinuerligt kan utveckla vår verksamhet. Det är tillsammans med våra partners som vi kan göra en bra verksamhet för alla barn.

Hoppfull framtid har både Huvudpartners och Officiella partners som stödjer oss och är med och driver verksamheten framåt. Som Huvudpartner har man möjlighet att delta i verksamhetens styrgrupp och vara delaktig i den strategiska utvecklingen av hela verksamheten.

Utöver dessa partnerskap finns dessutom företag som stöttar verksamheten som Stödpartner.

Läs mer om Hoppfull framtid och våra partnerskap i vår broschyr

Tillsammans förbättrar vi barn och ungas framtid

Huvudpartners

Bolander & Co hjälpt sina kunder att köpa försäkring och biträda i skadehantering på kundens sida. Som försäkringsförmedlare sänker de kundernas försäkringskostnader genom att specialanpassa försäkringsomfattningen och pressa premien. Som skadekonsulter ser de till att de skadelidande får den ersättning de har rätt till. Med rätt verktyg inom riskhantering kan Bolander & Co hjälpa deras kunder att begränsa behovet av försäkring och effekter av inträffade skador. Bolander & Co’s kunder finns över hela landet med verksamheter av alla de slag. Som global mäklare når deras tjänster över hela världen.

Officiella partners

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand.
Idag har företaget bageri och catering i Bergsbrunna Tegelbruk, kafé och brödbutik i Gottsunda Centrum, butik på St Olofsgatan 46 samt sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby.

RA MOTOR är en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai och Subaru samt en av landets större aktörer på begagnade bilar. Företaget grundades 1992 och har i dag ett 40 tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala.

Oavsett vilken bil du väljer så är vårt mål att du ska vara nöjd hela vägen genom ditt bilköp, och även många mil senare.

Välkommen till RA MOTOR 

Fastighets AB
Gunnar Bergström

Stödpartners

Med stöd från