Välkommen på Bufff-matchen

Tillsammans med Hoppfull framtid och barnrättsorganisationen Bufff vill vi uppmärksamma att många barn och unga drabbas hårt när en familjemedlem begår brott eller döms för brott.

Många barn och ungdomar lider i det tysta med saknad, oro och mardrömmar. Den som inte får stöd kan lättare hamna i egen brottslighet eller få psykiska problem.
 
160 000 barn har varje år en förälder som döms för brott. Räknar man in andra familjemedlemmar, som syskon och extraföräldrar, blir det flera hundratusen. Barn och ungdomar med en förälder i fängelse har rätt att få stöd från samhället. Barnen ska aldrig straffas för det brott som en förälder begått.
 

Onsdag den 15 januari kl. 19:00 anordnas Bufff-matchen på Studenternas IP. Tillsammans med Hoppfull framtid och Bufff Uppsala välkomnar vi dig till Elitseriens 19:e omgång och matchen mellan Sirius – Vetlanda.

10% av publikintäkterna går oavkortat till Bufff Uppsala och deras arbete för barn och ungdomar.

 
Stöd deras arbete du också!
 
Swisha din gåva till
123 028 60 96
 
alt. till bankgiro: 5166-2021
__________________________________________
IK Sirius – Vetlanda BK
Ons 15/1 kl. 19:00
Studenternas IP
 

Publikinformation
Publikingång till arenaområdet är endast vid Östra entrén, entrén längst med Fyrisån. Vi uppmanar våra besökare att köpa förköpsbiljetter till våra hemmamatcher för att det ska gå snabbt och smidigt vid entrén.En serviceavgift på 20,00 SEK tillkommer för köp av biljett på plats.Entrépriser
Vuxen: 150,00 SEK

Student: 100,00 SEK
Pensionär: 100,00 SEKFörköpsbiljett >>köp din biljett här
Vuxen: 130,00 SEK

Student: 80,00 SEK
Pensionär: 80,00 SEK
Familj: 150,00 SEK (2 vuxna + barn)

Barn och ungdomar under 18 år går tack vare vår huvudpartner Bolander & Co in gratis på våra samtliga hemmamatcher.
>>Boka ett Säsongskort Ungdom här

Parkering
Parkeringsmöjligheter finns fortsatt vid Södra entrén. Eftersom att Södra entrén är stängd så hänvisas publiken att gå en kort sträcka längst med Fyrisån till publikingången vid Östra entrén.

Spelarbussar, taxi- och domares bilar kan köra in på arenaområdet och fram till huvudläktaren via Västra entréns grindar. Gäller endast i och urlastning, därefter körs fordon ut till parkeringen.